Wednesday, December 16, 2009

comeback! =]

Θα μπορούσα να πω πως έχω πολύ καλή διάθεση....
Μάλλον ευθύνονται παραπάνω από ένας λόγοι γι'αυτό, κι είναι κάτι, δε μπορώ να πω...
Πρώτα απ'όλα έρχονται Χριστούγεννα, ένα φυσιολογικό παιδί (χα....) θα χαιρόταν μ'αυτό και δε θα χρειαζόταν τίποτα άλλο. Εγώ όμως επειδή σίγουρα δεν είμαι φυσιολογική και σίγουρα δεν είμαι παιδί -νοερώς έστω...- δε χαίρομαι αποκλειστικά γι' αυτό.
Αλλά ας μην τα παραλέω, είναι μια πρόκληση....
Ο δεύτερος λόγος είναι που έπαψα να ασχολούμαι με αυτόν. Ναι, σ'αυτό το στάδιο βρίσκομαι....
Βάση αληθινών -προηγούμενων γεγονότων- όλη την υπόλοιπη χρονιά θα κάνω χαζομάρες και δεν θα με ενδιαφέρει κανείς. Αλλά κουράστηκα να προσποιούμαι....μπορεί να αλλάξει αυτή η ψυχοφθόρα ρουτίνα φέτος....μακάρι δηλαδή. Μετά θα βρω κάτι άλλο να ασχολούμαι, θα τα κάνω θάλασσα όπως είναι φυσικό, θα απογοητευτώ και θα βγω πιο δυνατή.
Ναι, ναι, ας μην σκέφτομαι το μέλλον. Έλεος, ας ζήσω το τώρα. Αλλά δεν έχω ακόμα βγάλει συμπέρασμα....το τώρα περνάει πιο εύκολα, πιο ανώδυνα, πιο γρήγορα αν απλώς το ζω όσο πιο έντονα μπορώ ή εάν σκέφτομαι το αύριο, το μέλλον....που δυστυχώς είναι τόσο μα τόσο ευμετάβολο. Βοηθήστε με.
Αλλά που πάω μ'αυτή τη λογική....
Άλλο. Χμμ, α, ναι! Γελάω αρκετά τελευταία....όντως. . Χα! Να και κάτι όντως παλιό κι αγαπημένο.
Μου μυρίζουν κουραμπιέδες. Τους μισώ.
xxx

5 comments:

  1. Χάλια οι κουραμπιέδες... Ποτέ δε μου άρεσαν. Αλλά τι να πει κανείς... Ποτέ μου δεν έφαγα γλυκά, τόσο χάλια που είναι όλα! Να φτιάξουμε ομάδα κατά των κουραμπιέδων. :Ρ xD
    Άσε το μέλλον να έρθει. Μην κάνεις πολλά σχέδια. Λένε πως κάποιος εκεί πάνω όταν κάνουμε σχέδια, μας ακούει και γελάει... (αν και δεν το πιστεύω αυτό). Άρα ζήσε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική (που είναι) και απλά σχεδίαζε ψιλοπράγματα. ;)
    Ως παιδί κι εγώ χαίρομαι που έρχονται τα Xmas! Μια χαρά λόγος είναι για να έχεις ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο στο πρόσωπό σου χωρίς να σου λέει κανένας τίποτα! Και άστους να νομίζουν πως είναι από τα Χριστούγεννα. ;):)
    Δεν παίζει να μη σε ενδιαφέρει κανείς στο μέλλον. Και δεν είναι και τόσο κακό αυτό. Θα έχεις και κάτι να ασχολείσαι. Έχει πλάκα πολλές φορές αυτό. Και όπως έχουμε ξαναπεί, το να κάνεις χαζομάρες, κάποιες φορές είναι πραγματικά καλό.
    Χαμογέλα γιατί έτσι θέλεις. Γιατί το νιώθεις. ;) Μην ξεχνάς, ένα χαμόγελο μπορεί πάντα να σου αλλάξει τη μέρα. Μη σου πω την εβδομάδα! :D
    Πολλά Φιλιά!

    ReplyDelete
  2. Γλυκιά μου, πόσο δίκιο έχεις. Αλλά δε μου έχεις πει το όνομά σου....Α, και έχεις msn -μπήκα κι εγώ στο τρυπάκι χιχιχι-.
    Αχ, τη συγκεκριμένη στιγμή κυριολεκτικά δε λειτουργώ. Περνούν εκατομμύρια συλλογισμοί απ' το μικρό μου μυαλό και πασχίζω να εστιάσω κάπου το βλέμμα μου. Βραδάκι ακούγοντας πιάνο και έχοντας μισοδιαβάσει....όσο πληκτικό κι αν ακούγεται. χαχά. Με μένα γελάω! Όντως είμαι κάπως παράξενη τέτοιες ώρες.
    Χαμογελώ και τους αφήνω να πιστεύουν πως φταίνε τα Χριστούγεννα.
    Καλή σου νύχτα.
    ...και σε ευχαριστώ.(:

    ReplyDelete
  3. Συμφωνώ σε όλα με την Dream Girl
    αλλά σε κάτι που διαφωνώ και με τις δυό σας είναι πώς...εμένα μου αρέσουν πολύ οι κουραμπιέδες.
    Τα μελομακάρονα είναι χάλια ειδικά με σοκολάτα απο πάνω,μπλιάξ.

    Γλυκιά μου έτσι θέλω να είσαι.
    Μόνο έτσι.
    Ό,τι θελήσεις πές μας...

    Φιλάκια...

    ReplyDelete
  4. Γενικά τα γλυκά είναι χάλια είπαμε. :Ρ
    Ρέα με λένε :) Από το Ειρήνη. :)
    Πιάνο και βιβλία <3
    Καλή σας νύχτα! :D

    ReplyDelete
  5. χαρηκα, Ρέα. -ωραίο όνομα-
    εμένα απ' την άλλη τα μελομακάρονα μ' αρέσουν. ειδικά με σοκολάτα. χαχά. τόσο διαφορετικές, τόσο ίδιες.

    ReplyDelete